Chambre Séparée

Idag har det blivit dags att prata om något som alla här kanske inte har riktigt koll på. Nämligen Chambre Séparée Stockholm som Aveqia erbjuder sina gäster. För vi vet sedan länge att matlagning är en härlig upplevelse och blir ännu roligare och mer social att göra tillsammans. Utan att egentligen behöva ge avkall på vare sig deltagandet i matlagningen eller i själva upplevelsen vid måltiden så finns ibland behovet av total avskildhet och det är då vi börjar prata Chambre Séparée hos Aveqia i Stockholm.

För kanske är det så att du har bjudit in speciella gäster från bolaget, behöver hitta på en aktivitet tillsammans med en styrelse eller ledningsgrupp, då är detta perfekt. För på Aveqia så finns det mycket erfarenhet i att hantera behovet av avskildheten, kanske för ett viktigt möte eller liknande. Själva upplägget som kallas för Chambre Séparée innebär med andra ord att ni får ett kök som är avskilt och tillsammans med en egen matsal för själva måltiden.

Du väljer!

Du väljer om det är så att du vill att gruppen ni är faktiskt engageras i aktiv matlagning. Det innebär att man tillsammans med en erfaren kock får möjligheten att laga sin egen middag. Däremot går det lika bra att välja upplägget som handlar om en sittande middag där de erfarna kockarna i stället står för all matlagning. För dessa upplägg så finns det ett paketpris per gäst och rummet som ni sedan kan vistas i ingår i bokningen. Så är du i tankarna om att du behöver hitta på en aktivitet men ändå vill hålla det professionellt och i avskildhet så är detta det perfekta upplägget för dig skulle jag säga. Tveka inte på att kontakta Aveqia och fråga om fler specifika önskemål så hjälper dem gärna till att skapa en trevlig kväll!